Skjermbilde 2014-03-08 kl. 20.31.34Emmaus spor er et medvandringsfellesskap der vi møtes vi for å snakke om livet, troen og fag, og hvordan disse henger sammen, over en åpen Bibel. Bibelen leser vi med de brillene vi har og for de fleste av oss har de et skjær av psykologi. Hvem er egentlig denne Jesus?  Hvordan møter han mennesker? Hva har det å si for oss?

Emmaus spor er en slags bibelgruppe med psykologifaglig tilsnitt. Et slags samtaleforum med substans. En slags undrende vandring med mål om å bygge opp.

Her blir det mulighet for utflukter, men med hovedfokus innover. Inn i Bibelen, livet og faget, for derfra å vende oss utover og se hvordan troen, som betyr noe for oss, også kan bety noe for menneskene rundt oss.

Vi samles i den ringe boligen til Solveig og Ole Andreas på Sagene fra kl 20-22, i utgangspunktet annen hver tirsdag. Høsten 2018 går fra tirsdag 14. august. Se programmet for detaljer.

For deg som vurderer dette, anbefaler vi at du kommer innom for å se om dette er noe for deg. Vi har noen åpne perioder i starten av hvert semester , der hvem som helst kan prøve ut konseptet. Så lukker vi gruppen(e) for å sikre trygghet i gruppen(e). De som deltar forplikter seg til å forsøke å møte hver gang.

Les innlegg relatert til Emmaus spor