Siden det er  under en uke igjen til konferansen starter, er det på tide med litt praktisk informasjon:

Som du kanskje har sett på programmet for helgen, er det en del tid som skal brukes til inspirerende møter og seminarer. Vi anbefaler å ta med skrivesaker og Bibel til disse timene. I tillegg er det flotte turmuligheter, så det kan være en god idé å ha med klær som det er behagelig å bevege seg i. Vi jobber med å få til litt aktive inneaktiviteter også, så hvis du vil få med deg dette er det lurt å ta med treningstøy til innendørsbruk også! I tillegg finnes det  en offentlig svømmehall ikke så langt unna, så hvis du er glad i å svømme er det bare å ta med seg badetøy. Mulighetene er mange! Ellers stiller sjelesorginstituttet med både sengetøy og håndklær til oss, bortsett fra håndklær til å ha med seg i svømmehallen, det må du stille med selv.

Vi har lyst til å kunne kose oss sammen med kaker og kaffe på kveldene, og da trenger vi din hjelp til å stille med kake! Det trenger absolutt ikke å være veldig fancy, det enkle er ofte det beste vet du ! Send gjerne mail til emmauskonferansen@gmail.com om du kunne tenke deg å hjelpe til med å bake en kake!

Så langt vi vet er det ikke noen butikk eller kiosk i nærheten av sjelesorginstituttet. Den nærmeste ligger i Vikersund, ca 4 km unna. Så hvis du trenger noe å gumle på mellom måltidene er det lurt å ta med deg dette.

Har du noen matallergier er det fint om du sier i fra til oss om dette så fort som mulig, slik at vi kan gi beskjed videre til Sjelesorginstituttet. Send da en mail til emmauskonferansen@gmail.com der du forteller hva du er allergisk mot og hvordan sjelesorginstituttet evnt. kan legge til rette for deg.

Og sist, men ikke minst, husk å si i fra til Sunniva Thorsen (mailadr: sunniva_thorsen@hotmail.com) om hvilken buss/bil/tog du kommer med så fort som mulig, slik at hun kan organisere transporten helt frem til sjelesorginstituttet for oss. Hvis ikke hun hører noe fra deg, regner vi med at du kommer deg helt fram til sjelesorginstituttet på egenhånd.

Vi gleder oss til konferansen!!