Oslohimmelen fra Grefsen
Emmaus psykologiforening i Oslo sparker i gang 2019 med kveldsmat hos Storvoll tirsdag 29. januar, 2019. Til Grefsen kommer også psykolog Kristian Rem med innlegg om viktigheten av hvorfor vi gjør noe – the why. Som hvorfor Emmaus.
 
Alt du trenger å gjøre er å ta med et pålegg og finne veien frem. Vi stiller med resten, inkludert brød, egg, og drikke. Er du på facebook, ber vi deg registrere deg på vårt arrangement der, eller sende en e-post til styret AT emmaus.org slik at vi får en oversikt over for hvor mange som kommer. 
 
Dette er en flott anledning til å bli kjent med andre Emmaus-vandrere og/eller medstudenter interessert i skjæringspunkt mellom kristen tro og psykologi.

Adressen er Ogmunds vei 14d (der er bildet er tatt fra). Hit kan du komme til fots, med trikk (Doktor Smiths vei (buss for trikk fra Storo)), T-bane og buss (Storo) og bil (gateparkering). Det er det innerste huset på plassen, med Storvoll på ringeklokka.

MERK OGSÅ: Allerede 15. januar starter Emmaus spor opp for våren, i utgangspunktet med møter annenhver tirsdag kl. 20–22.