Tirsdag 22. mars 2022 kl. 20 inviterer vi til første Emmaus spør og spiser i 2022, det fjerde totalt 

Tradisjon tro skjer også denne hos familien Storvoll på Grefsen. Her ønsker vi å  drøfte klassiske spørsmål i Emmaus-vandringen – fra arkivene, tidligere arrangement og/eller det som dukker opp samme kveld. I tidligere samlinger er det adressert spørsmål som om det er sunt å tro på gud, skjæringspunkt mellom psykologi og sjelesorg, og om det er noen tema som ikke hører hjemme i terapirommet.

Alt du trenger å gjøre er å ta med et pålegg og finne veien frem. Vi stiller med resten, inkludert brød, egg, og drikke. Det er supert om du melder din ankomst via vårt Facebook-arrangement eller send oss en e-post på styret AT emmaus.org så vi får en pekepinn på hvor mange som kommer.

Dette er en flott anledning til å bli kjent med eller gjenforenes med andre Emmaus-vandrere og/eller medstudenter interessert i skjæringspunkt mellom kristen tro og psykologi.

Adressen er Ogmunds vei 14d. Hit kan du komme til fots, med trikk (Doktor Smiths vei), T-bane og buss (Storo) og bil (gateparkering). Huset er det innerste på plassen, med Storvoll på ringeklokka.