Det nærmer seg Emmauskonferansen 2014, og for dere som har tenkt å delta er det greit å vite hvordan man skal komme seg dit!
Til dere som ikke har bil, ha vi følgende to forslag til hvordan komme seg til og fra Langesund Bad.

Fra Oslo
Alternativ 1: Sørlandsekspressen (www.sorlandsekspressen.no) fra Oslo til Skjelsvik (Porsgrunn), og videre med en av fire busser fra Skjelsvik til Langesund, men da primært M1.

Alternativ 2: Tog fra Oslo til Porsgrunn (www.nsb.no) og videre med buss fra Porsgrunn/Skjelsvik til Langesund (som over). Det kan være at det er buss for tog fra Larvik til Porsgrunn. Fra sentrum av Langesund tar det ca. 5-8 miun å gå til Langesund Bad.

Fra Kristiansand
Sørlandsekspressen (www.sorlandsekspressen.no) fra Kristiansand til Skjelsvik, og videre med buss til Langesund

Fra Bergen og Trondheim
Antakeligvis er det enklest og raskest å ta tog til Oslo (www.nsb.no), og deretter følge overnevnte transportløsning derfra.

Skyss fra stasjon/stopp til Langesund bad?
Hvis det er behov eller grunner (som kan være mange og gode) for å bli kjørt/hentet/levert for steder i nærheten av Langesund bad, som buss- eller togstasjoner, kan det godt være vi får ordnet med dette. Skulle dette gjelde deg, ber vi om at du tar kontakt med styret så tidlig som mulig, som gjør det mulig å planlegge og arrangere dette på best mulig måte.

Til sjåfører!
Vi prøver å få oversikt over hvem som kjører privat slik at vi kan fylle flest mulig biler med deltakere, både for det sosiale og økonomiske og ikke minst av miljøhensyn. Har du tenkt å kjøre selv og kunne tenke deg noen å dele utgifter til drivstoff med, oppfordrer vi til å ta kontakt.