Skjermbilde 2015-07-25 kl. 20.01.29Da er Emmauskonferansen 2015 åpnet for påmelding: Trykk her for å melde deg på!

Følg den enkle prosedyren på checkin.no for å sikre deg plass på naturskjønne og tradisjonsrike Langesund bad helga 16.-18. oktober.

Tittelen på den femte konferansen i rekken er “Din tro og min tro – om Gud i psykologens hverdag“. Årets konferanse er av en praktisk karakter om livssynets plass og utfordringer i og utenfor terapirommet. Med utfordringer som vil gjelde flere enn bare psykologer.

For mer informasjon kan du lese mer om konferansen og se på programmet.

Med oss på laget har vi fått tre svært kompetente bidragsytere:

Vi vil trolig legge ut en bredere presentasjon av våre gjester nærmere konferansen.

Fem praktiske opplysninger

  1. Deltakeravgiften inkluderer full kost og losji på Langesund bad og deltakelse på alle aktiviteter, samt undervisning, fra fredag kveld til søndag ettermiddag.
  2. Prisen starter på 1350 kroner for hele konferansen, inklusive kost og losji. Det er forskjellige priser for studenter og ikke-studenter, og billigere om du melder deg på før 24. september.
  3. Hvis vi blir over 60 deltakere, trekkes en vinner som får konferansen gratis.
  4. Vi kan også forsikre tidligere deltakere om at vi i år ikke kommer til å konkurrere om å få de beste rom- eller overnattingsplassene, da forordningene i fjor ga noen uheldige utslag på romstandarden på det ærverdige badehotellet.
  5. Checkin.no tilbyr betaling både via nettbank/giro og betalingskort. Selv om kort er det enkleste, ber om vi om at du benytter giro via e-post da dette sparer Emmaus psykologiforening for noen gebyrer.

Trykk for å gå direkte til påmeldingen for Emmauskonferanser 2015!

Det er også opprettet eget arrangement på facebook

One Response

Comments are closed.