emmauswebFølelser preger mer og mer av psykoterapien og teologien om dagen. Derfor lanserer vi herved Emmauskonferansen 2016 med følgende følsomme tema: Religiøst føleri? – psykologiske blikk på «kristne følelser».

Se det spennende programmet her!

MELD DEG PÅ HER!

Facebook-arrangementet finner du her

Vi setter av hele helga 14.-16. oktober til å utforske tematikken på Langesund bad, og det anbefaler vi virkelig at du også gjør.

Under årets konferanse vil vi med psykologiske briller utforske følelser som beskrives i teologi og erfares i kristen trospraksis. Hvilken plass har følelser hos en troende? Finnes det «kristne følelser»? Kan religiøse erfaringer som gudsnærvær eller kall forklares emosjonelt? Og er psykologien og teologien enige om hvordan håndtere følelser som sinne eller glede? Seminarholdere i år er blant andre Henrik Gustavsson, psykologspesialist og teolog, og Erik Andreassen, hovedpastor i Oslo misjonskirke Betlehem.

Vi kan love undervisning av ypperste kvalitet, relasjoner av mange karat, nydelig natur, supre fasiliteteter, og  kjempepriser for en hotellweekend av de sjeldne.

MERK: Emmaus har psykologistudenter og psykologiarbeidende som sin målgruppe, men alle arrangementer er åpne for alle interesserte – uavhengig av bakgrunn.