EK17 plakatAlt du trenger er kjærlighet, synges det. Men hva er det egentlig? Og hvorfor? Og for og til hvem? Emmauskonferansen 2017 tar derfor opp følgende ømme tema:

Kjærlighet i god tro – På jakt etter ekte vare og faktisk innhold

Hva er betydningen av kjærlighet i psykologien? Hvordan passer det inn med ord som empati, allianse, omsorg, altruisme, overføring og barmhjertighet? Kan man elske en klient? Kan hjernen bry seg for mye? Hvilke begreper bruker filosofien og teologien? Og hva er vilkårene for kjærligheten i dagens samfunn?

Vi bruker helga 27.–29. oktober 2017 til å fordype oss i tematikken på Langesund bad, og det anbefaler vi virkelig at du også gjør.

Den syvende Emmauskonferansen tar, tradisjon tro, et psykologisk utgangspunktet når kjærlighet skal eksamineres. Hovedbidragsyterne er psykologspesialist og teolog Henrik Gustavsson, teolog Anne Mari Schiager Topland og filosof Are Bjørdal Lervik. Og vi legger opp til diskusjon og samtaler underveis i seminarbolkene.Vi kan love undervisning av ypperste kvalitet, relasjoner av mange karat, nydelig natur, supre fasiliteter, og kjempepriser for en hotellweekend av de sjeldne.

Lenkene under tar deg til
* Programmet
* Påmelding
* Facebook-arrangementet
* Presentasjon av foreleserne

MERK: Emmaus har psykologistudenter og psykologiarbeidende som sin målgruppe, men alle arrangementer er åpne for alle interesserte – uavhengig av bakgrunn.