Torsdag 3. april holdes den andre samlingen i vårt pilotkonsept Emmaus Spor.Emmaus Spor 2

Vi møtes for å snakke om livet, troen og fag, og hvordan disse henger sammen, over en åpen Bibel. Bibelen leser vi med de brillene vi har og for de fleste av oss har de et skjær av psykologi. Hvem er egentlig denne Jesus?  Hvordan møter han mennesker? Hva har det å si for oss?

Etter første, inspirerende samling (torsdag 13. mars) utkrystalliserte ønsket seg om en eller flere grupper på maks åtte (8) personer som møter annenhver uke, i et hjem. Her blir det mulighet for utflukter, men med hovedfokus innover. Inn i Bibelen, livet og faget, for derfra å vende oss utover og se hvordan troen, som betyr noe for oss, også kan bety noe for menneskene rundt oss.

Emmaus Spor er altså et medvandringsfellesskap. En slags bibelgruppe med psykologifaglig tilsnitt. Et slags samtaleforum med substans. En slags undrende vandring med mål om å bygge opp. For deg som vurderer dette, anbefaler vi at du kommer innom for å se om dette er noe for deg.

Samlingen 3. april blir også i den ringe boligen til Solveig og Ole Andreas kl 20-22 på Sagene. Hvis det er flere som vil være med så gi beskjed, på facebook eller epost til styret AT emmaus.org. Etter denne samlingen [evt neste] lukker vi gruppen for denne gang for å sikre sikre trygghet i gruppen, så vil den kunne åpnes opp igjen eller det kan starte nye grupper senere.