OPPDATERT 27. MAI 2018: 
Grunnet høyt eksamenstrykk og andre ute-i-sol-aktiviteter ble deltakelsen på sommergrillen såpass begrenset at vi velger å avlyse. Vi ønsker med dette god sommer og vel møtt til høsten igjen. 

DETTE VAR INVITASJONEN: 
Emmaus psykologiforening i Oslo avslutter semesteret med grilling på Grefsen hos Storvoll-styret (Anne Mari & Sindre) tirsdag 29. mai: Ogmunds vei 14D (gateparkering med bil, T-bane/buss til Storo (8-10 minutter å gå) eller trikk til Doktor smiths vei (3-5 minutter å gå). 

Alt du trenger å gjøre er å ta med det du ønsker å grille og å finne veien frem. Vi stiller med resten, som salat, ketsjup og drikke.

SVAR UTBES INNEN/FØR MANDAG 28. mai, så vi vet at det er nok interesserte til å gjennomføre kvelden. Vi vet allerede om en god del som er midt i eksamensmodus. Meld deg på facebook-arrangementet eller send e-post til styret AT emmaus.org eller 

Dette er en flott anledning til å bli kjent med andre Emmaus-vandrere og/eller medstudenter interessert i skjæringspunkt mellom kristen tro og psykologi. Eller høre mer om høstens praksisverksted. NB: Husk på at påmeldingsprisen for praksisverkstedet går opp fra 1. juni: