Pandemien er ikke over, men Emmaus psykologiforening er endelig tilbake etter en lang vandring i korona-tid!

Tirsdag 23. november 2021 kl. 20 inviterer vi til første offisielle arrangement siden en semesterstartssamling i februar i fjor. Alle gode ting er tre, og dette er tredje utgaven av Emmaus spør og spiser.

Tradisjon tro skjer også denne hos familien Storvoll på Grefsen. Her ønsker vi å adressere og drøfte klassiske spørsmål i Emmaus-vandringen, samt andre undringer som måtte dukke opp. I tidligere samlinger er det adressert spørsmål som om det er sunt å tro på gud, skjæringspunkt mellom psykologi og sjelesorg, og om det er noen tema som ikke hører hjemme i terapirommet. Denne gang vil vi i større grad vektlegge hva og hvem Emmaus er, og drodle litt om mulighetene og ønsker fremover.

Alt du trenger å gjøre er å ta med et pålegg og finne veien frem. Vi stiller med resten, inkludert brød, egg, og drikke. Det er supert om du melder din ankomst via vårt Facebook-arrangement eller send oss en e-post på styret AT emmaus.org så vi får en pekepinn på hvor mange som kommer.

Dette er en flott anledning til å bli kjent med eller gjenforenes med andre Emmaus-vandrere og/eller medstudenter interessert i skjæringspunkt mellom kristen tro og psykologi.

Adressen er Ogmunds vei 14d. Hit kan du komme til fots, med trikk (Doktor Smiths vei), T-bane og buss (Storo) og bil (gateparkering). Huset er det innerste på plassen, med Storvoll på ringeklokka.

MERK: Det kommer trolig et digitalt fagseminar kvelden onsdag 8. desember, Psykoterapi på hellig grunn.