Plakat EK2013Hvorfor IKKE bruke helga 4.-6. oktober på skjærgårdshotell på Langesund til faglig input, sosialt fellesskap, viktig nettverksbygging, åndelig vekst og god rekreasjon? Meld deg på her, og vi garanterer nye bekjentskaper og nye tanker omkring sunnnheten rundt gudstro.

Med en måned igjen begynner Emmauskonferansen 2013 virkelig å ta form. Programmet er nå designet ferdig med færre aktiviteter, mer fritid og høyere kvalitet enn noen gang. Dette blir en serie vitamininnsprøytninger på flere nivå. Faglig preges fredagen av professor David Myers som er en av verdens fremste på skjæringspunktene mellom kristen tro og psykologi, og meget anerkjent også innen sosialpsykologi. Lørdag og søndag vil den allsidige høyskolelektoren Hildegunn Marie T. Schuff servere et bredt spekter perspektiver av tro og sunnhet, i fire korte seminarer. Åndelig vil Kari Holmås forkynne og be for dem som måtte ønske det, med sitt kall om å hjelpe mennesker inn i en sunn tro til gjenopprettelse av identitet og relasjoner.

Sosialt blir det mingling, mange måltider, kveldskos, underholdning, og en god dose fritid til å bruke skogen, skjærgården eller badehotellets fasiliteter.

De siste par ukene har antall påmeldte økt betraktelig, og vi er godt i rute med å matche og trolig forbigå fjorårets oppmøte. Vi har lenge frontet arrangementet på våre nettsider og facebook, men ruller nå ut plakater og annonser landet rundt. Derfor har styret besluttet å holde konferanseavgiften for studenter (850 kr) lav frem til 18. september (som er bookingfristen vi har hos Langesund bad) – slik at alle skal ha sjansen til super opplevelse til en svært rimelig penge.

Meld deg på ! Og her er facebook-hendelsen.

Er det sunt å tro på Gud? Og hva er sunn tro? Hjelp oss å spre budskapet ved å LIKE og DELE denne saken, og/eller last ned, print ut og heng opp plakaten på synlig sted. Konferansens tittel og spørsmål bør være aktuelt også langt utenfor psykologiske og kristne kretser:
– Plakat for printing
Plakat for trykking